Appartement

Sint-Maartensplein 5, 8000 Brugge
Gelegen in het hart van Brugge, vlakbij de Sint-Walburgakerk, bevindt zich dit unieke gelijkvloers appartement in het historische ‘Huis van Hamme’. Met een royale oppervlakte van 428 m² en de vele  authentieke elementen belichaamt dit appartement een perfecte samensmelting van klassieke grandeur en eigentijds comfort.

Net zoals de gemeenschappelijke ruimtes, werden alle appartement in het Huis van Hamme zorgvuldig ontworpen tot in de kleinste details. Het desbetreffende appartement biedt ruimte voor vier royale slaapkamers, twee badkamers, een keuken en living, allen naar eigen inzichten in te richten. Verder is het appartement voorzien van vloerverwarming. Het buitenschrijnwerk en de terrassen (allen samen goed voor 62 m²) zijn vervaardigd uit kwaliteitsvolle en duurzame materialen. Eveneens is bij het appartement een inpandige garage en een privé staanplaats inbegrepen. 

Ontdaan van alle overbodigheden, onthult het appartement een puur ontwerp met diep respect voor de historische kenmerken. De marmeren inkomhal, imposante sierlijsten en panelen met vergulde klinken onthullen stukjes van het rijke verleden en werden zorgvuldig gerestaureerd. De harmonie tussen strakke architectuur en het klassieke interieur resulteert in een verrassend warm geheel.

Kortom: dit unieke appartement vormt een zeldzame opportuniteit op wandelafstand van het historische centrum van Brugge, met een ongeëvenaarde combinatie van beleving, locatie en afwerking.

Prijs: op aanvraag, de afwerking is inbegrepen in de prijs.

Wenst u graag meer informatie over dit pand of wenst u graag een bezoek in te plannen? Neem dan contact op met Dieter op het nummer 0484/92.44.37 of via dieter@drpvastgoed.be

4 slaapkamer(s)
2 badkamer(s)
Bouwjaar: 2020

Kenmerken

Vertegenwoordiger

Naam
Dieter Cnockaert
GSM
E-mail

Bebouwing

Bouwjaar
2020

Oppervlaktes en afmetingen

Bewoonbare opp.
428 m²

Indeling

Gelijkvloers

Leefruimte
4x Slaapkamer
2x Badkamer
Keuken

Ruimtelijke ordening

Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied met cult., historische en/of esthetische waarde
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Bouwvergunning
Bouw vergund
Verkavelingsvergunning
Neen
Voorkooprecht
Neen
Beschermd erfgoed
Niet ingegeven
Renovatieplicht
Niet ingegeven

Ik wens meer informatie

Gelieve een geldige voornaam in te geven.
Gelieve een geldige naam in te geven.
Gelieve een geldig e-mailadres in te geven.
Gelieve een geldige telefoon- en/of GSM-nummer in te geven.