Met een passie voor vastgoed, werd Vastgoed De Ruyter & Partners opgericht door Jan De Ruyter.

Van huis naar thuis

Bij Vastgoed De Ruyter & Partners kom je terecht in een warme familie die de tijd neemt om jou te leren kennen en dat is meteen wat ons uniek maakt. We beschouwen onze klanten als deel van onze familie en gaan samen op zoek naar de woning of het project die het best bij je past.

Onze belofte? Wij helpen je bij het vinden van jouw ideale thuis. 

Jan kan terugvallen op een jarenlange ervaring als vastgoedmakelaar. Zijn grootste uitdaging is de begeleiding van mensen tijdens de verkoop of realisatie van een vastgoedproject, hetzij verkoop, verhuur of overname. Ook mengt hij zich graag in de overname van patrimoniumvennootschappen. Jan steekt altijd in het strakke pak maar bij het eerste contact voelt u zich snel op uw gemak dankzij zijn grondige dossierkennis en humor! Op zijn eigen manier behaalt Jan altijd een resultaat. Jan is frontman van Jan The Mand and Friends (partyband) en van Arnouveau (een Arno tribute-band).

Dieter is de jongste telg binnen het kantoor maar heeft toch reeds enkele jaren ervaring. Na zijn studies "Rechtspraktijk" en "Immobiliën en Verzekeringen", telkens in de Hogeschool Vives, kwam hij in de boeiende vastgoedwereld terecht. Door zijn inmiddels opgedane ervaring en zijn ongelofelijk enthousiasme begeleidt hij u graag in de aan- en/of verkoopprocedure van uw woning. De leuze van deze enthousiaste vastgoedexpert is "WORK HARD PLAY HARD".

Het is best mogelijk dat Didier je niet onbekend voorkomt. Ruim 27 jaar was hij namelijk actief als notarismedewerker bij gerenommeerde professionals, zoals ere-notaris Luc De Quinnemar en later bij de geassocieerde notarissen Bernard Waûters & Stephanie Parmentier, allen gevestigd te Brugge (Assebroek). Tijdens zijn loopbaan in het notariaat spitste Didier zich voornamelijk toe op het opstellen van diverse vastgoedgerelateerde overeenkomsten en akten.

Daarbij heeft hij talloze personen begeleid bij het afronden van verscheidene transacties, meegezocht naar doeltreffende oplossingen, juridisch, burgerrechtelijk en fiscaal advies verleend, etc. Ondanks de commerciële aard die inherent is aan een vastgoedmakelaar, blijven Didier's inzichten en doelstellingen ongewijzigd. Zijn ambitie bestaat er dan ook in om mensen te begeleiden en correct te informeren, hen te ontlasten van allerlei administratieve formaliteiten, alsook op te treden als bemiddelaar tussen de partijen en hun notaris/vertrouwenspersoon/bankier/accountant/... om zo een succesvolle overeenkomst te bekomen.

Zijn leuze luidt als volgt: “REAL ESTATE IS NOT A CRIME”.


Ons team

Jan De Ruyter
Jan De Ruyter
Bestuurder
Erkend Vastgoedmakelaar

BIV: 512.202

Dieter Cnockaert
Dieter Cnockaert
Vastgoedmakelaar

BIV: 513.333

Didier Claeys
Didier Claeys
Vastgoedmakelaar - juridisch adviseur

BIV: 516.802