Waardebepaling?

Wij bezorgen u een gratis een volledig uitgewerkte marktconforme waardebepaling van uw appartement, huis of bedrijfspand. Ook bij een overname gaan wij de waarde van uw zaak bepalen.

Verkopen? 

Vastgoed verkopen is meer dan een rondleiding geven! Er komt veel meer bij kijken. Wij ontzorgen u volledig bij de verkoop.

Opvragen van alle wettelijke documenten, foto-en videografie, oplossingen aanbieden bij eventuele problemen uit het verleden. Ons team heeft de deskundigheid en de ervaring om elke situatie te analyseren en u een oplossing aan te bieden.

Door ons uitgebreid netwerk in België alsmede door doelgerichte marketing en publiciteit bereiken wij de geschikte koper voor uw woning.

De samenwerking eindigt niet bij de ondertekening van de onderhandse verkoopovereenkomst (compromis). Wij blijven u bijstaan tot en met de akte en zelfs daarna. Service is één van onze kernwoorden.

Verhuren?

Ook verhuren is meer dan een rondleiding geven. Na de keuze (in samenspraak met de verhuurder) zorgen wij voor de opmaak van het juiste huurcontract en alle bijkomende administratieve verplichtingen zoals de in- en uitgaande plaatsbeschrijving, het opmeten van de tellers en de tijdige registratie van het contract.

Opvolging?

Wij volgen uw dossier persoonlijk op en wij informeren u over de verkoop van de woning, ook als het eens moeilijk gaat. U kunt ons 7/7 bereiken. Wanneer wij u oproep niet kunnen beantwoorden bellen wij u spoedig terug.

Op zoek?

Bent u op zoek naar geschikte woning en wenst u als eerste te worden geïnformeerd? Laat dan uw gegevens na via onderstaand formulier en wij nemen contact met u op.

OVERTUIGD VAN ONZE DIENSTEN EN SERVICE?!

Contacteer ons team:

Jan: 0472/33.50.60 of jan@drpvastgoed.be

Dieter: 0484/92.44.37 of dieter@drpvastgoed.be

Didier: 0476/33.27.58 of didier@drpvastgoed.be

Gelieve een geldige voornaam in te geven.
Gelieve een geldige naam in te geven.
Gelieve een geldige telefoon- en/of GSM-nummer in te geven.
Gelieve een geldig e-mailadres in te geven.
Gelieve een bericht in te geven.