Horeca voor € 72.000

Katelijnestraat 158, 8000 Brugge
Stap binnen in deze gezellige horecazaak (ontbijt, lunch en tearoom), perfect gepositioneerd op de hoek van de Katelijnestraat en Katelijnevest, met een zonovergoten terras dat het hele jaar door een warme en gastvrije sfeer biedt. De horecazaak biedt boven tevens een mogelijkheid om te wonen, waardoor het niet alleen een plek is om te werken, maar ook om te leven!

Deze horecazaak voorziet binnen plaats voor 32-40 personen en beschikt over een zonnig terras waar 44-50 gasten volop kunnen genieten van een lekkere koffie of een heerlijke maaltijd. Ook in de winter blijft dit terras een gezellige plek voor een tussenstop. Eveneens beschikt de handelszaak over een volledig geïnstalleerd keuken, een berging, voorraadplaatsen en comfortabele toiletten.

Alle aanwezige apparatuur en materialen zijn in uitstekende staat en worden zeer goed onderhouden, waardoor u zich kunt richten op wat echt belangrijk is, namelijk het creëren van een onvergetelijke ervaring voor uw gasten. Tevens is er de mogelijkheid om de zaak om te vormen tot een gezellig café.

Dankzij de centrale ligging, de mooie ruimtes en het bestaand cliënteel van deze horecazaak alsook de goede financiële resultaten die de voorbije jaren werden behaald, kan deze zaak moeiteloos worden gerund door een nieuwe, enthousiaste overnemer.

Voor meer informatie of voor het inplannen van een bezoek, contacteer ons via +32 472 33 50 60 of jan@drpvastgoed.be.

Kenmerken

Vertegenwoordiger

Naam
Jan De Ruyter
Tel.
GSM
E-mail

Financiële info

Prijs
€ 72.000

Ruimtelijke ordening

Stedenbouwkundige bestemming
Niet ingegeven
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
Niet ingegeven
Bouwvergunning
Niet ingegeven
Verkavelingsvergunning
Niet ingegeven
Voorkooprecht
Niet ingegeven
Beschermd erfgoed
Niet ingegeven
Renovatieplicht
Niet ingegeven

Ik wens meer informatie

Gelieve een geldige voornaam in te geven.
Gelieve een geldige naam in te geven.
Gelieve een geldig e-mailadres in te geven.
Gelieve een geldige telefoon- en/of GSM-nummer in te geven.