Praktijkruimte voor € 650

Herdersbruggestraat 8, 8380 Dudzele
Bent u op zoek naar een professionele en rustige praktijkruimte? Ontdek deze functionele ruimte in een prachtig woonhuis met reeds bestaande kantoren op het gelijkvloers. Gelegen op de eerste verdieping, biedt deze ruimte alles wat u nodig hebt voor een succesvolle praktijk/onderneming.

Kenmerken van de Ruimte:

Praktijkruimte met meubilair: Deze gedeeltelijk ingerichte praktijkruimte biedt nog heel wat mogelijkheden  om uw nieuwe werkplek naar eigen inzichten en smaak in te richten.

Multifunctionele kamer/praktijkruimte: Of u nu een creatieve sessie plant, een vergadering houdt of cliënten/patiënten ontvangt, deze veelzijdige kamer biedt invulling voor uw behoeften. Het betreft een flexibele omgeving voor diverse activiteiten.

Afzonderlijke extra kamer: Voor extra comfort is er een afzonderlijke kamer met een wasbak voorzien van zowel koud als warm water. Ideaal voor kleine pauzes of om u snel even op te frissen tijdens drukke werkdagen.

Divers: Op het gelijkvloers bevindt zich een toilet, wat zorgt voor extra comfort en gebruiksgemak.

Waarom kiezen voor deze ruimte?

Centrale locatie: De locatie is strategisch gelegen t.a.v. Brugge, Damme, Knokke en de haven van Zeebrugge.  De nabijheid van de expresweg en de A11 zorgen voor een goede ontsluiting.

Professionele omgeving: Profiteer van het professionele karakter van dit woonhuis met reeds bestaande kantoren op het gelijkvloers, wat een professionele uitstraling biedt voor uw bedrijf.

Flexibele mogelijkheden: Of u nu een arts, therapeut, coach, freelancer of consultant bent, deze ruimte biedt de flexibiliteit om uw activiteiten uit te voeren zoals uw dat wenst.

Betaalbare optie: Geniet van een betaalbare huurprijs zonder extra kosten gemene delen en zonder in te leveren op kwaliteit en comfort.

Interesse in het huren van deze mooie ruimte? Neem vandaag nog contact op met Didier op het nummer 0476/33.27.58 of via didier@drpvastgoed.be voor meer informatie en/of een bezichtiging. Maak van uw werkomgeving een plek waar inspiratie en productiviteit samenkomen!

Kenmerken

Vertegenwoordiger

Naam
Didier Claeys
GSM
E-mail

Bebouwing

Algemene staat
Instapklaar
Beschikbaar
Onmiddellijk
Huisdieren toegestaan
Neen

Financiële info

Prijs
€ 650

Comfort

Elektriciteit
Ja
Internet
Ja
Stadswater
Ja
Telefoon
Ja

Indeling

Gelijkvloers

Inkom
Toilet

Verdieping 1

Multifunctionele kamer/praktijkruimte
Kantoorruimte
Technische Ruimte

Ruimtelijke ordening

Overstromingsgevoeligheid
Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende zone
Niet van toepassing
G(ebouw)-score info
B
P(erceel)-score info
B
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
Niet ingegeven
Bouwvergunning
Niet ingegeven
Verkavelingsvergunning
Neen
Voorkooprecht
Neen
Beschermd erfgoed
Neen
Renovatieplicht
Niet ingegeven

Ik wens meer informatie

Gelieve een geldige voornaam in te geven.
Gelieve een geldige naam in te geven.
Gelieve een geldig e-mailadres in te geven.
Gelieve een geldige telefoon- en/of GSM-nummer in te geven.