Appartement voor € 1.199.000

Leopold III-laan 2, 8400 Oostende
Dit exclusieve appartement bevindt zich in Residentie Sky Tower 1, gelegen in het hart van Oostende, in de nabijheid van het treinstation, winkelvoorzieningen en scholen. De architectuur van SKY Tower 1 wordt gekenmerkt door zijn adembenemende panorama's en de overvloedige natuurlijke lichtinval.

Bij het betreden van het appartement wordt men verwelkomd door een royale inkomhal, een uitzonderlijk ruime en lichte leefruimte en een open keuken met een bijzonder hoogwaardige afwerking, met onder meer: een meubel vervaardigd uit fineerhout, volledige bekleding met natuursteen, een AQUALEX kranensysteem en apparatuur van het merk Miele.

Verder beschikt het appartement over twee ruime slaapkamers, elk voorzien van een eigen badkamer. Tevens bestaat de mogelijkheid tot het creëren van een derde slaapkamer, die eveneens dienst kan doen als kantoorruimte of extra woonkamer.

De algehele afwerking van het appartement is van uitzonderlijk hoog niveau. Zo werd het gehele appartement afgewerkt met Mortex. Eveneens zijn alle slaapkamers voorzien van inmaakkasten (vervaardigd uit fineerhout) alsook elektrische zonwering. Daarbij beschikt de ‘master bedroom’ over een aanpalende dressing. Verder voorziet het appartement in sanitair van het merk Dornbracht.

Tevens wordt een zeer goed gelegen, extra brede dubbele garage voor twee voertuigen aangeboden, inclusief een oplaadpunt voor elektrische voertuigen. Deze garage wordt aangeboden voor een prijs van €160 000,00 (excl. kosten). Het Energieprestatiecertificaat (EPB) en het energieprestatiecertificaat (EPC) zullen binnen het jaar na voorlopige oplevering worden bezorgd door de bouwheer.

Dit appartement wordt aangeboden onder het btw-stelsel.

Bent u op zoek naar een luxueus woonappartement, een tweede verblijf of een investeringsproject aan de Belgische kust? Neem dan contact op met ons via +32 484 92 44 37 of dieter@drpvastgoed.be.
 
3 slaapkamer(s)
2 badkamer(s)
Bouwjaar: 2021

Kenmerken

Vertegenwoordiger

Naam
Dieter Cnockaert
GSM
E-mail

Bebouwing

Verdieping
16
Bouwjaar
2021
Algemene staat
Luxe afwerking
Elektriciteitscertificaat
Ja, Conform

Financiële info

Prijs
€ 1.199.000

Comfort

Beglazing
Dubbele
Keuken
Hyper-geïnstalleerd
Raamwerk
PVC

Indeling

Gelijkvloers

3x Slaapkamer
Bureau
Dressing
Leefruimte
2x Badkamer
Terras

Ruimtelijke ordening

Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Bouwvergunning
Bouw vergund
Verkavelingsvergunning
Neen
Voorkooprecht
Neen
Beschermd erfgoed
Neen
Renovatieplicht
Niet ingegeven

Ik wens meer informatie

Gelieve een geldige voornaam in te geven.
Gelieve een geldige naam in te geven.
Gelieve een geldig e-mailadres in te geven.
Gelieve een geldige telefoon- en/of GSM-nummer in te geven.