Huis Vanaf € 400.000

C. República Checa 0, 29680 Estepona
Welkom bij South Sand, waar luxe en comfort centraal staan. Dit exclusieve project biedt stijlvolle woningen met 2, 3 of 4 slaapkamers, ruime terrassen en prachtige gemeenschappelijke ruimtes. Geniet van de perfecte mix van natuurlijke schoonheid en moderne voorzieningen in Estepona, een van de topbestemmingen aan de Costa del Sol. Met organische vormen, warme aardetinten en weelderige landschappen, past South Sand perfect in zijn mediterrane omgeving. Ervaar het ultieme leven, met serene stranden en alle faciliteiten binnen handbereik. Bovendien biedt South Sand snelle toegang tot Marbella en Malaga voor ontspanning, cultuur en avontuur.

Heeft u interesse in dit uitzonderlijk aanbod of wenst u graag een bezichtigingsmoment in te plannen? Contacteer ons via +32 476 33 27 58 of didier@drpvastgoed.be. 

Omwille van het internationale en niet-exclusieve karakter van verkoop in Spanje kunnen wij niet garanderen dat het aangeboden onroerend goed (met zijn specifieke kenmerken) op deze website ook daadwerkelijk te koop zal zijn als de consument wil overgaan tot aankoop. Dit dient op het moment zelf steeds gecontroleerd te worden. 
 

Kenmerken

Vertegenwoordiger

Naam
Didier Claeys
GSM
E-mail

Financiële info

Prijs
Vanaf € 400.000

Ruimtelijke ordening

Stedenbouwkundige bestemming
Niet ingegeven
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
Niet ingegeven
Bouwvergunning
Niet ingegeven
Verkavelingsvergunning
Niet ingegeven
Voorkooprecht
Niet ingegeven
Beschermd erfgoed
Niet ingegeven
Renovatieplicht
Niet ingegeven

Ik wens meer informatie

Gelieve een geldige voornaam in te geven.
Gelieve een geldige naam in te geven.
Gelieve een geldig e-mailadres in te geven.
Gelieve een geldige telefoon- en/of GSM-nummer in te geven.